keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Viimeisiä viikkoja

Viime yönä oli varsin uhkaava kuutamo!

Nyt on tullut elettyä aika lailla tiistaista toiseen. Koulua on jäljellä enää kaksi viikkoa ja pitäisi tehdä aika paljon hommia, että saisi animaatiohommat valmiiksi. Tälläkin hetkellä pitäisi olla askartelemassa 3Dn parissa, mutta päätinpä päivitellä ensin blogia, vaikka mitään sen kummempaa kerrottavaa ei tänne kyllä ole!

Täällä on paikoittain jo aivan kesäistä. Eilen uskalsi jo ulkoiluttaa kalmankalpeita sääriä sen verran, että kääri farkuista lahkeet polviin asti. Jätskipäiviäkin on ollut jo pari. Hassua katsella ihmisten pukeutumista tässä säässä kun päivien väliset säät heittelee vielä aika paljon: toiset pitää edelleen ne paksut takit päällään kun muut vetää shortsit jalkaan heti kun aurinko päättää edes vähän vilahtaa pilvien takaa.
Alla vielä nopeaa ja huonolaatuista kuvatodistetta kukkivasta (kyllä, ne on kukkia, ei lehtiä) puusta!


Löydettiin myös viimein Subwayn ilot. Täällä on joku hämmentävä syystemi, että sellainen 15 cm Italian B.M.T. subi maksaa yli kolme puntaa, mutta kun otti 30 cm subin ja siihen juoman, se maksoi vain tasan sen kolme puntaa. Hämmentävää. Ilmeisesti juuri sen juoman ottaminen oli se, mikä alensi hintaa, kun se myyjä mulle niin kovasti tyrkytti. Tuli joka tapauksessa halvemmaksi kuin esimerkiksi kauppojen meal dealit tai mikään "kunnon ruoka" mitä kaupasta saa, jota ei tarvitse käyttää uunissa... Ehkä niillä on joku tarjousjuttu, mutta vähän hassulla logiikalla kyllä. 

Scotch Bomb: Bailey'sia, maitoa ja butterscotchia (onko se nyt kermatoffeeta?)

Meinaa tulla vähän ruokapainotteinen postaus taas, mutta mikäs sen mukavampi aihe kuin ruoka! Yllä kuva superhyvästä drinkistä, joka tulee yleensä aika lailla poikkeuksetta tilattua Brownsilta.

Ruokalan työntekijät on kyllä aivan ihania. Varsinkin se yksi keski-ikäinen nainen ja toinen vähän nuorempikin, ehkä parikymppinen. Tämä vanhempi on aina tosi mukava ja on pariin otteeseen kehunut esimerkiksi mun vaatteita, mutta nyt se tuntui olevan ihan onnessaan kun leikkasin tässä joku aika sitten omaa otsista taas lyhyemmäksi. Jo pari kertaa se on jaksanut ihastella mun hiusten leikkausta ja huikkasi tässä joku päivä sille nuoremmallekin että katoppa millanen otsis, eikö oo ihana! Jotenkin huvittaa, kun tuntuu että tää on taas ihan miten sattuu leikattu ja ihan normaali hiustyyli mulle... Nyt ne on jo oppineet että mitä tulee aina syötyä aamupalalla (pekonia ja kananmunia), hyvä jos tänään ehti edes pekonia sanoa! Ainakin päivä alkaa aina kivasti, kun on tollasia ihania ihmisiä aamupalalla jo vastassa!

Jotenkin tosi hassua, kun monet ihmettelee aina sitä kun tulee mainittua että britit on tosi kohteliaita ja ystävällisiä. Kaikki britit ei vissiin itse ihan samaa mieltä. Ne varmaan järkyttyisi jos tulisi Suomeen. Saa nähdä että millaisen kulttuurishokin sitä itse saa kun tiskin takaa ei kyselläkään että mitä kuuluu tai ihmiset ei pidä ovea auki, vaikka olet itse vielä melkein parinkymmenen metrin päässä ovelta.

Voikukkia! Kesä!

Toukokuun 11. päivä tosiaan jätetään Coventry taaksemme ja suunnataan Lontooseen. 15. päivä on sitten aika lähteä kohti Suomea. Vähän meinaa olla ristiriitaiset fiilikset! Coventry on ollut aivan ihana (vaikka tästäkin useat tuntuu olevan eri mieltä) ja täällä pitää päästä käymään vielä joskus uudestaan, mutta onhan sinne Suomeenkin jo ihan kamala ikävä. Täällä ei oo tarvinnut pahemmin stressailla asioita, joita sitten Suomessa pitää miettiä... mutta kai se toimii myös toisinpäin!

2 kommenttia:

  1. Eli sulla on 4 pvää aikaa ettiä Alan Lontoosta... 8D saakohan tuota Scotch bombia Suomesta, kuulostaa herkulliselta, toisaalta voihan sitä iteki koettaa tehä!

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Pitää käyttää ne päivät tehokkaasti. ;)

    Yritin ettiä Scotch Bombia netistä, mutta en tiedä onko se sitten Brownsin oma juttu! Pitää käydä vielä varmistamassa tuo sen sisältö paikan päällä (onneksi ne lukee seinällä) ja aloittaa sitten Suomessa kokeet oikeista mittasuhteista 8D

    VastaaPoista