lauantai 30. maaliskuuta 2013

Tehokkaasti liikenteessä

 
Vasemmalla hurja kummitus hotellihuoneessa, oikealla sarvivalaan sarvia

Inga kävi viihdyttämässä meitä Englannissa 1,5 viikon ajan. Poukkoiltiin Coventryn, Lontoon ja Birminghamin väliä ja oltiin muutenkin aika tehokkaasti liikenteessä. 

Lontoossa käytiin muunmuassa vilkaisemassa King's Crossin asema ja laituri 9 ¾. Maisteltiin joka maun rakeita ja olin ainoa, joka uskalsi maistaa oksennusta. Alla todistusaineistoa korvavaikun makuisen rakeen maistamisesta. Tosin näiden ällöttävyyksien lisäksi tuli ostettua myös suklaasammakoita!Koettiin myös Hard Rock Café ja tunnin jonotus pöytään. Voin kuitenkin sanoa että kannatti, tuli juotua parit superhyvät drinkit ja syötyä hyvä hampurilainenkin! Tuli samalla myös laulettua pari kertaa synttärionnittelulaulutkin, kun paikalla oli parin tunnin sisällä varmaan neljä synttärisankaria.  Ilmeisesti paikalla oli myös joku julkkis (ilmeisesti urheilija), kun pari tyyppiä kävi pyytämässä kuvaa.

Yövyttiin George Hotelissa, joka on aivan lähellä King's Crossin asemaa. Voin kyllä suositella kyseistä paikkaa, hinta ei ollut paha ja koko paikka oli kaikkiaan supersöpö! Aamupala oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Kylppäri oli ihanan hempeä, ei yhtään haitannut vaikka joutui jakamaan sen parin muun huoneen kanssa.

Käytiin myös supersöpössä kahvilassa! Löydettiin ihmeellinen suklaakauppa, jonka yläkerrassa oli pieni ja ahdas kahvila. Siellä oli hauska miesmyyjä, joka toi meille listan eli suuren suuren liitutaulun, jossa luki mitä oli tarjolla. Pitää vielä varmistaa paikan nimi joltakulta parempimuistiselta (= Hannalta) ja paikan nimi oli tosiaan Choccywoccydoodah!
Hard Rock Café

Birminghamissa käytiin yhden päivän verran shoppailemassa samoissa maisemissa kuin aiemminkin. Coventryssä tuli taas kokeiltua paria paikallista. Phoenix sijaitsee aivan koulun rakennusten tuntumassa ja on tosi mukava paikka ainakin yhden visiitin perusteella. Tulee vähän mieleen Oulun St. Michael's, vaikka irkkupaikka ei olekaan. Browns sen sijaan on tuossa museon vieressä ja siellä tarjoillaan myös esimerkiksi aamupalaa. Siellä käytiin parinakin iltana eikä muuta voi sanoa kuin että maitopohjaiset drinkit on hyviä!

Päätettiin myös heittäytyä villiksi ja kokeilla että miltä näyttää sininen väri mun hiusten latvoissa. No ei siitä ihan sinistä tullut. Ensimmäisellä kerralla lopputulos oli homeenvihreä, seuraavalla kerralla jo parempi ja vähän sinistä muistuttava. Harmi vaan että se kesti sen yhden pesun kun latvat oli taas ihan haaleanhomeenvihreät. Nyt pitää vähän leikellä noita latvoja, kun ne kuivui ja kärsi värjäyksestä. Höh.

Tuolta se väri näytti parhaimmillaan. Ei erityisen Midnight Blue. 

Oli kyllä hurjan hauskat 1,5 viikkoa! Nyt tosin on ihana vähän löllötä tekemättä kunnolla mitään kun on ollut koko ajan menossa. Pääsiäisloma alkoi viikko sitten ja kaksi lomaviikkoa olisi vielä edessä. Asuntola on ihan kuollut, varmaan suurin osa on lähtenyt kohti kotia joko kokonaan tai vain loman ajaksi. Naapurihuoneessa ei ainakaan ole enää ketään.

Pääsinpäs muuten valokuvauskurssin lävitse, hah! Arvosanat oli nyt mitä oli, ihan hyvät kai, mutta kunhan meni läpi. Oli vähän hassua, kun mun videosta oli tykätty valokuvakirjaa enemmän, vaikka video ei ole mun vahvuuksia. Tosin käytin siihen hurjan paljon enemmän aikaa kuin toiseen tehtävään, joten kai se siinä näkyi.

Kolme edustavaa (pääsiäis)tipua.

Coventryssä tapahtuu muuten kummia näin pääsiäisen aikaan. Alla kaksi todistetta siitä, molemmat videot kuvattu parin päivän sisään samasta paikasta. Kyllä täällä näkyy eläinpukuja jatkuvasti (hankin jo omankin, mutta siitä myöhemmin!) mutta nyt niitä on ollut erityisen paljon.3 kommenttia:

  1. Se suklaakahvila oli nimeltään Choccywoccydoodah!

    VastaaPoista
  2. Nyt tulee Upee Video ;D
    Ihanaa yhyyyy haluan takaisinn!

    VastaaPoista