maanantai 11. maaliskuuta 2013

It's raining m--- what.


Täällä on ollut ihan outo sää tänään. Hanna katsoi jo aiemmin että lunta on tiedossa ja sitä satoikin jo eilen. Tänään heräsin aamulla siihen, että aurinko paistoi ja vähän oli lunta katolla. Jossain vaiheessa aamua alkoi ihan kamala lumipyry, sitä kesti ehkä sen kymmenen minuuttia ja sitten alkoi paistaa aurinko, joka sulatti lumen pois. Hupsista, kymmenen minuutin päästä alkoi uusi lumipyry! Tämä tapahtui useamman kerran, joten tähän päivään on mahtunut ties kuinka monta säätilaa. Mehän tosiaan ehdittiin aloittaa jo jätskikausi viime tiistaina, kun oli niin lämmin. Istuskeltiin ulkona auringonpaisteessa mehujäiden kanssa ja nyt sää on tällainen. Tiistaihan on nykyään meidän ainoa koulupäivä ja hyvät säät on aina silloin...

Viikonloppu meni stressin jälkiväsymyksestä selvitessä (= nukuin tuhat tuntia). Viime yönä oli taas mukavasti puoli kolmelta yöllä palohälytys! Tää päivä onkin mennyt sitten siivoillessa, kaupungilla juostessa (aurinkolaseja!) ja loppuilta kuluu kun yritän muistaa miten 3D-hommat toimii.

Alla vielä pari randomia kuvaa tältä päivältä. Nuo oravat kiipeää vaikka kädelle, jos niille tarjoaa ruokaa. Ei kyllä oo tullut itse ruokittua, mutta näemmä ne löytää patonkeja ihan omin avuinkin! Ja joo, olen leikkinyt instagramilla, sisko käski päivitellä niin nyt on sitten taas tullut otettua sinnekin kuvia.

3 kommenttia:

 1. Ne oravat siis eivät olleetkaan siirtyneet hautausmaalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten ne lomaili hautasmaalla ja palasi takaisin kirkolle syömään patonkia!

   Poista
 2. UUSI JUTTU TEHTÄVÄKSI:
  Ruoki oravia kädestä! Tällä kertaa nei ehkä pure.

  Oi Jürgen...

  VastaaPoista