tiistai 26. helmikuuta 2013

Normaali tiistai


Meillä on tosiaan koulua vain tiistaisin ja perjantaisin. Tiistaisin onkin sitten mukavasti kaksi kurssia päällekkäin, minkä seurauksena oon aina kiukkunen ja hermoraunio, koska pitää olla tuhat asiaa tehtynä samalle päivälle! Päätin sitten tehdä tästä päivästä aikataulutetun dokumentoinnin, josta tuli varmaan sävyltään aika negatiivinen koska nälkä ja väsymys.

08.30 Herätys!

09.00 Aamupalalle

9.30 Photographyn Skills Instruction-tunti, mutta meillä on lupa olla poissa, koska ei tarvita apua videoiden leikkaamisen suhteen.

09.40 Aamupalalta kämpille hakemaan tavarat

10.00 Illustration and Animation-tunnit Graham Sutherland-rakennuksessa. Ollaan tasalta paikalla, muut oppilaat tulevat myöhässä kuten yleensä, ensimmäinen vasta 10.20 jälkeen. Piirtelyä luonnoskirjaan, opettaja kyselee miten projekti etenee ja kerron, että mulla ei ole aavistustakaan mitä teen. Aloitetaan varsinainen tunti vähän ennen yhtätoista eli katsellaan kuvia vanhoista kaupungeista. Lopetellaan ennen kahtatoista ja sitten piirrellään taas niitä näitä projektiin liittyen.

12.15 Karataan tunnilta Photographyn Seminar Groupiin, jonka on tarkoitus kestää tunnin.

12.30 Tunti alkaa ja esitellään millaisia videoita on saatu aikaan (jos ollaan). Opettaja pyytää selittämään muille oppilaille mikä mun videon idea on ja jäädyn totaalisesti. Onneksi on Hanna, joka pelastaa tilanteen aina tarvittaessa <3 "Hanna, auta mua!" "Mitä sää haluat sanoa?" "No kun en mää tiedä edes mitä mun pitäis sanoa!" Muiden oppilaiden ilmeet on ihanat aina kun puhutaan suomea. 

13.50 Päästään tunnilta viimein pois (se siitä tunnista) ja kipaistaan Hubin kauppaan etsimään lounasta, ennen kuin pitää olla Photographyssa taas kahdelta. Lounas on yleensä jossain klo 12 – 14 välillä, mutta meillä se meinaa skippaantua tiistaisin päällekkäisten kurssien takia. Päädytään terveellisesti hakemaan ruokaa koulun automaateista, limpparia ja sipsejä.

14.00 Taas I&A:ssa, aletaan katsoa Dreams of a Lifea. Katsotaan aina joka tiistai elokuva klo 14, yhteisenä teemana tiettyjen paikkojen ympärille tehdyt elokuvat. Tällä kurssilla meillä on tosiaan tehtävänä tehdä jonkin tietyn paikan ympärille rakentuva teos.

15.40 Elokuva loppuu (ja sen lopussa meinaa tulla itku, oli hyvä mutta surullinen leffa!) Opettaja kyselee että mitä tehdään seuraavana projektien suhteen ja epätoivoisena menen lupaamaan että animoin jotain (ja missä ihmeen välissä?!)

16.00 Takaisin kämpillä, epätoivoinen vajoaminen tietokoneen ääreen. Pitäisi jaksaa kirjoittaa alustava käsikirjoitus huomenna kuvattavaan haastatteluun, mutta laiskuus meinaa iskeä. Jään epätoivoisesti odottamaan ruokailua.

16.30 Ruokailun pitäisi alkaa, mutta se alkaa aina myöhässä eli istun edelleen huoneessa.

17.00 Ruokaa!

17.25 Kämpille päin! Matkalla (joka on huimat parisataa metriä) kaksi vierasta ihmistä pysäyttää ja kysyy että hei, meillä olis tällainen radio-ohjelma, jossa random dude tapaa pari tyttöä sokkotreffeillä, lähdettekö mukaan? Ehkä vähän jo kaduttaa kun kieltäydyttiin, mutta tänään ei löydy tarpeeksi seikkailumieltä.

17.30 Armotonta lagitusta kämpillä. Ilta kuluu koneella laiskotellen ja koulutehtäviä tehden. Ruuan jälkeen ei enää kiukuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti