sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Liukuhihnasushia


Käytiin Hannan kanssa kokeilemassa, millaista sushia löytyy vasta asuntolan lähelle nousseesta Yakii Noodle & Sushi Barin buffetista. Buffetille hintaa tuli 9,99£ plus juomien hinnat. Hauskinta tässä buffetissa oli se, että ruuat tuli liukuhihnalla!

Nirsona ruokailijana aina vähän pelottaa varsinkin sushipaikkoihin mennessä että mitähän syötävää sieltä keksisi. Yakiissa se ei ollut kuitenkaan ongelma, koska siellä oli aivan järkyttävän hyviä kalajuttuja! Lähinnä niitä tulikin vedettyä naamaan plus jokin munakassysteemi. Ne rullatut oli vähän liian eksoottisen näköisiä että olisin uskaltanut maistaa, vaikka ei ne mitään kummallisuuksia sisältäneetkään.

Meillä oli myös superherttainen tarjoilija, joka sekoili sanoissaan (Do you want chipstocks or forks--- wait, sorry, chopsticks or forks?) ja oli muutenkin vähän kömpelö. Maksuvaiheessa kävikin muuten ilmi, että Yakiissa kelpaa vain käteinen, mutta onneksi siinä on automaatti heti ulkopuolella!Vasemmanpuoleinen kala oli niin hyvää!

3 kommenttia:

  1. Onkohan sinulla varmasti kaikki hyvin - tuota viimeisen kuvan alla olevaa lausetta en koskaan uskonut kuulevani sinulta ;)

    VastaaPoista
  2. Omnom näyttää hyvältä<3 ja siistiä tuo liukuhihna, oon aina halunnu käydä liukuhihnasushipaikassa :D

    VastaaPoista