maanantai 28. tammikuuta 2013

Kerhopäivä

Hei, olen 22-vuotias yliopisto-opiskelija ja teen koulutehtävää leikkaamalla ja liimaamalla kuvia lehdistä. Askartelukerho Ruotsalainen & Keränen tervehtii. Piti kertoa kuvin mitä tykkää tehdä vapaa-ajalla. Ilmeisesti minä nukun, vilkuttelen junille, leikin masentunutta kuninkaallista perhettä ja makaan nurmikolla. Ja leijun kirjastossa kärsivän kirjailijan vieressä. Hanna puolestaan pelaa shakkia pandanaamiossa.

Mutta tehtiin me tänään jotain oikeaakin! Oli nimittäin ensimmäinen English Language Club, jossa on tarkoitus kartoittaa englanninpuhumistaitoja. Ensin esittäydyttiin (nimi, mitä opiskelee ja monetta vuotta, mistä kotoisin ja random fakta itsestään), sitten piti kierrellä täyttämässä kysymyksiä muiden ihmisten vastauksilla. Viimeisenä oli tietovisa, jossa oli kysymyksinä kaikkea aina Lady Godivan ratsusta maailman myydyimpään elokuvaan. Oli aika kova taisto, oltiin tasoissa Hannan joukkueen kanssa (totta kai joukkueet, joissa on suomalaiset, on parhaita) mutta viimeisen kysymyksen aikana team Whatever eli mun joukkue vei voiton! Nyt mulla on ihania palkintogeelikyniä. 

Tänään on ollut muutenkin vähän hassu päivä. Kahdesti joku on alkanut keskustella meille hississä. Vissiin suomenkielen puhuminen herättää huomiota. Saatiin kunnia olla jonkun häiskän ensimmäiset tapaamat suomalaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti