perjantai 11. tammikuuta 2013

Hello MTV, welcome to my crib!


Kai se on viimein aika esitellä miltä näyttää tämä varsinainen huone, kun väliaikaismajoituskin tuli esiteltyä. Ei ehkä yhtä herttaisen värinen paikka, mutta paljon siistimpi ja mukavampi! Yritin ottaa huippua panoraamakuvaa koko huoneesta, mutta koska ei päästy Photoshopin kanssa yhteisymmärrykseen siitä miten sen pitäisi toimia, esittelen huoneen useammalla kuvalla. Eihän tämä mikään ihmeellinen ole, mutta esiteltävä kuitenkin!


Kuva ovelta. Kuvasta nyt näkee kaiken oleellisen: siinä on sänky, yöpöytä, hyllyt, työpöytä ja tuoli. Koneen johdotkin yltää sopivasti tuonne yöpöydälle asti, että voi siinä löhötä ja katsella leffoja/sarjoja ennen nukkumaanmenoa. Ikkunat avautuu hassusti alareunasta sisäänpäin. Patteri on superkuuma kun sen laittaa päälle, nyt oon pitänyt sitä kiinni eikä ole juurikaan edes paleltanut. Patterit  siis toimii, mutta lämmintä vettä ei täältä saa mistään. Suihkussa käyminen on ihan oma kokemuksensa!


Kuva sängyn päädystä. Nuo hyllyt on kivat, joskin itsellä tulee säilytettyä niillä tällä hetkellä lähinnä ruokaa ja astioita. Johdot, meikit ja muun kivan pikkuroinan saa tungettua laatikoihin. Tosin tän aamun meikit näyttää lojuvan vielä tuossa yöpöydällä, koska ikkunan ääressä on paras valo meikata. 


Sitten mystinen nurkka kuvattuna pöydän vierestä. Ovi, tuoli ja verholla peitetty vesipiste sekä hyllyt. Alla siitä enemmän. Ovet saa sisältäkin lukkoon, mutta Hannan kanssa pidetään niitä aika paljon auki kun ollaan paikalla, että voidaan juosta häiriköimässä toisiamme milloin mistäkin. 


Vesipiste ja hyllyt verho auki. Hannan omasta kylppäristä tulikin jo mainittua aiemmin, mutta tällainen on niillä, joiden huoneesta ei omaa kylppäriä löydy. Kätevä systeemi, ei tarvitse roudaantua (yhteiseen tai Hannan) vessaan pesemään aamulla hampaita tai muutenkaan laittautumaan. Vaatteille on paljon tilaa, nuo kapeat hyllyt on aika syviä ja henkareita (vai hengareita? Yritin googlata mutta en saanut vastausta!) on varmaan tuhat. 

Yleisissä tiloissa ei ole paljoa esiteltävää. Yhteisvessassa on kaksi koppia, on myös yksi yhteinen suihku ja joku pelottava pimeä kylpyammehuone. Keittiö on surkea, siellä on vain vesipiste, pieni jääkaappi ja mikro. Siisteinä ne kuitenkin pidetään, täällä kiertää päivittäin siivoaja ja joka paikassa tuoksuu (tai haisee) pesuaine.  Omat huoneet siivoillaan toki itse, täällä on yhteinen siivouskomero heti keittiön vieressä. Kellarikerroksessa on pyykkitilat (kolikoilla toimivat pesukoneet ja kuivausrummut, ihan siisti paikka) ja TV-huone, jota ei olla vielä edes katsastettu. Tuskin tulee kyllä tarvettakaan, saa nähdä! 

Priory Hallissa on myös aula, jossa on vastaanottotiski sekä postilaatikot. Henkilökohtaiset postit tulee vastaanottoon ja seinällä olevasta listasta näkee jos itselle on tullut jotain. Postilaatikot on laitettu sukunimen mukaan niin että jokaisella kirjaimella on oma lootansa. Sieltä voi sitten käydä avaimella selaamassa onko itselle tullut postia esim. koululta tai jostain muualta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti