keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Asuntoloukku

Coventryn keskusta, yliopisto sijaitsee aika lailla tuon keskiympyrän oikeassa alareunassa

Ensin etsitään asunto, sitten vasta Rickman. 


Sekä minua, että tuota kanssamatkaajaa, ei huvittaisi elo asuntolassa pienen pienissä huoneissa, vaan haaveena on oma kämppä läheltä yliopistoa. Olo oli pienen hetken toiveikas koulun tarjotessa välitystoimiston (Futurelets) kautta aivan ihanan näköisiä kämppiä, mutta ongelmaksi tuli se, että suurin osa niistä vapautuu vasta kesä-heinäkuussa. Kahden makkarin kämppiä vapautuutammikuussa kaksi kappaletta, toinen 9. ja toinen 31. päivä. No, ensimmäisestä laiteltiin sähköpostia, mutta se oli jo mennyt siitä huolimatta vaikka ilmoitus edelleen pyörii nettisivuilla.

Eipä siinä sitten mitään, nyt mietittään asuntola-asiaa. Tässä näyttää tosin olevan ongelmana se, että meille sanottiin, että koulussa olisi hyvä olla 7.1., mutta asuntoloihin saa sopimuksen vasta 19.1. eteenpäin.  Välillä tuo päivämäärä oli itseasiassa 23.1. eteenpäin, mutta ei tässä enää tiedä että mihin päivämäärään luottaa. Aloituksenkin kanssa vaihtelee päivämäärät varmaan joka sähköpostissa.

No, ainakin oltaisiin nyt pääsemässä Priory Halliin, jossa on valmiiksi netti ja ruoka ja kaikki muu tärkeä. Netti tietenkin heti ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä! Omat (pienet) huoneet kaikilla, ettei tarvitse katsoa kenenkään naamaa 24/7 jaetussa huoneessa. Onneksi.

Futurelets tyrkyttää meille myös yksiöitä. Tai huoneita jonkinlaisista kimppakämpistä. Saa nähdä mihin tässä päätyy. Ahdistaa ainakin vietävästi, kun lähtöön on alle kuukausi ja kaikki on ihan epäselvää!

First we'll find a home, then Rickman.

Me and my fellow traveler don't really care about the idea of ​​living in a school dormitory but it looks like we don't have another choice. The university offers also private accommodation via Futurelets but most of the apartments are free at the earliest in summer. 


So we have to think about the school dormitory. I think it's going to be the best choice after all. Only problem is that we should be in the school in 7th of January and you can rent a room from 19th onwards. Some e-mail said that the first rent day would be 23th of January but it feels like these dates are chancing in every mail we send and get. 

At least we could live in Priory Hall that has everything offered from internet connection to breakfast and lunch. And everyone gets their own room, thankfully.

We're leaving Finland in less than a month so I'm starting to feel a bit anxious about this. I want some guaranteed information!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti